Verslag laatste kwalificatiewedstrijd

Gepubliceerd op 7 augustus 2016 om 16:19

Door Ruud Kwakernaak

Gisteren 6 augustus is de laatste kwalificatiewedstrijd om de Ronald Morien Stockcar F2 Supercup verreden. Voor de senioren stonden de kwalificaties van de finale om de Supercup, kwalificatie voor deelname aan de World Final en kwalificatie voor deelname aan de World of Shale op spel.
Bij de junioren van het de laatste wedstrijd dus de finale om de Supercup.


Vandaag wil ik het alleen even houden bij de resultaten van de senioren en kom ik later in de week terug met een versla...g over de senioren en junioren, wat betreft de junioren de ik dat omdat er gisteren een hoop onduidelijkheid was over de keuringen en voordat ik wat schrijf eerst contact hierover hebben gehad met Yme de organisator en Maarten de keurmeester zodat ik niemand onnodig beschadig met mijn berichtgeving, ik hoop dat U hiervoor begrip toont.
Bij de senioren won Barry Bauer de laatste kwalificatiewedstrijd, Cor Schutter pakte de 2e plaats voor Patrick Tersteeg.

20160806KollumF2.jpg

(Foto: PeWI)


Voor de World Final in Mildenhall hebben zich Patrick Tersteeg, Barry Bauer, Toon Schut en Wim Peeters geplaatst, Wim Peeters kan zich ook nog als beste asfaltrijder plaatsen, als Wim Peeters zich ook plaatst als asfaltrijder gaat de plaats van Wim bij de shale rijders naar Michael Schutter.


Voor de World of Shale in Belle Vue hebben zich geplaatst Patrick Tersteeg, Barry Bauer, Toon Schut, Wim Peeters, Michael Schutter, Guus Hermkens, Sander Goos en Nick de Boorder.
De rijders die zich rechtstreeks voor de finale om de Supercup in Emmen zijn, Patrick Tersteeg, Barry Bauer, Toon Schut, Wim Peeters, Michael Schutter, Guus Hermkens, Sander Goos, Nick de Boorder, Sjeng Smidt sr., Johan Goos, Jordi de Boer, Sjoerd Kranenburg, Jelle Tesselaar, Fransie Burhenne, Sjouke Abma, Mike Sijbers, Johannes van der Wal, Frits van Dis, Marcel Sipma, Peter Schut, Jeffrey de Wit, Jan Hoogervorst, Bart Verhoef, Raymond Surink, Ron van Wamelen en Bruce Potveer.