Junior Supercup

Gepubliceerd op 16 mei 2015 om 18:14

Geachte racefans,

De stichting Snap-On stockcar F2 supercup heeft een mededeling, hoort en zegt het voort.

In overleg met de promotors ASE, FAC en NAC is er een junior supercup geboren.

We zien veel f2 junioren die rijden en zeer fanatiek zijn, onze kleine mannen en vrouwen die zeer gedreven en enthousiast zijn in de sport. De vraag is al vele malen aan de F2 Supercup gesteld, kunnen we wat voor onze toekomstige rijders betekenen, de jeugd aandacht geven.

Mede door een aantal gulle sponsoren kunnen we dit gaan proberen, want er moet natuurlijk wel wat tegenover staan.

Er zal voor de junior stockcar f2 supercup een " proef" van drie meetings zijn.

ASE Emmen – 20 juni

NAC te Kollum – 4 juli

FAC Blauwhuis 6 september

Voor de F2 junioren rijders zal er niet veel veranderen, het klassement wordt nog altijd bepaald door de snelste ronde tijden. Het puntenaantal van de organisatie wordt omgerekend en de supercup puntentelling wordt toegepast. De einduitslag wordt bepaald over het eindklassement van de 3 wedstrijden, er wordt niet een finale verreden. Na afloop van de laatste wedstrijd wordt bekend gemaakt wat de eindstand is en worden de prijzen uitgedeeld. Dit is tevens de dag dat de finale van de Snap-On F2 Supercup wordt verreden, leuk om de junioren daarbij te betrekken.

F2 junioren kunnen zich gewoon opgeven via de website van de betreffende organisaties.

Er zijn al enkele sponsoren voor de junior stockcar F2 supercup. Het streven is om leuke prijzen te maken, zodat er voor iedereen wat te winnen valt. Wilt u ook sponsoren, laat het ons weten!

Wilt u meer weten, stuur een mail naar f2supercup@outlook.com of zoek contact via de website http://f2stockcarsupercup.nl/ .

Sportieve groet,

Stichting stockcar F2 supercup